Ledende entreprenør innen skorsteinsrenovering

Skorsteinsfolket AS er samarbeidspartner med Skorstensfolket Sverige AB. Sammen har vi markedets bredeste produkttilbud innen skorsteins og ventilasjonsrehabilitering.

De beste tjenestene

Skorstensfolket AB

Gjennom tett samarbeid med SkorstensFolket i Sverige kan vi levere de beste tjenestene.

SkorstensFolket Sverige AB er Sveriges ledene entreprenør-organisasjon innen skorsteins- og ventilasjonsrenovering med en samlet omsetning på over 600 millioner årlig. Mer enn 45 lokale entreprenører fordelt over hele Sverige, samt lokalkontor i Helsingfors og Skorsteinsfolket AS i Oslo, betjener alt fra villaer til industribygg. Hovedkontoret er i Stockholm, og sentrallageret i Göteborg.

Fullskalasortiment

SkorstensFolket Sverige har markedets bredeste produkttilbud innen skorsteins og ventilasjonsrenovering, og leverer i tillegg et fullskalasortiment innen ny installasjon av skorsteiner.

Ledende aktør

Sammen har vi markedets bredeste produkttilbud innen skorsteins og ventilasjonsrehabilitering, og tilbyr i tillegg installasjon av peiser og ovner, samt tilhørende produkter. Gjennom et veletablert nettverk av renovatører over hele Norden, står Skorsteinsfolket Sverige som en produktleverandør og garantist for alle typer rehabiliteringer.

Vi kan derfor tilby en unik solidarisk garanti, som sikrer dine rehabiliteringsobjekter uansett!

Alle rettigheter forbeholdt Skorsteinsfolket AS © 2024. Laget av Propono.no Sikkerhetserklæring