Expo Inox - prisgunstig stålskorstein

Expo Inox. En lett stålskorstein som er enkel å montere.

Expo Inox er navnet på vår stålskorstein. Den er lett når det gjelder vekt og montasje, men er et tungt og robust alternativ fra et sikkerhetsmessig synspunkt. I tillegg er Expo Inox en meget prisvennlig skorstein.

Både den indre mantelen og ytre skallet er laget av syrefast, rustfritt stål med en 25 mm eller 50 mm tykk isolasjon av mineralull. Skorsteinen består av moduler som festes sammen og sikres med et låsebånd. Metoden er pålitelig og velprøvd gjennom mange år, og gir deg en sikker og lekkasjefri stål skorstein. I utrommet der peisen er installert, er det også mulighet til å velge en skorsteinsmodell uten låsestropp - Expo Extetic.

Flere lengder og dimensjoner

Skorsteinsfolkets moduler til Expo Inox er tilgjengelig i flere lengder og dimensjoner. Lengdene begynner på 190 mm. I tillegg tilbyr vi koblingsstykker til alle peiser på markedet, noe som betyr at du fritt kan velge den peisen du ønsker. Modulene er tilgjengelige i to modeller, en sjaktfri modell og en modell som krever sjakt.

Du velger farge og design

Expo Inox er pålitelige stålskorsteiner med tilbehør som T-rør og bøyer. Med dine personlige valg gir du ditt innredningen i ditt hjem et løft og du former også husets utside. Velg en stål skorstein i en rund eller kvadratisk hette og ta en farge som matcher fasaden og taket. Expo Inox er tilgjengelig i hvilken som helst farge du vil ha. Vi lagerfører Expo Inox i svart og grått.

Sikkerhet betyr alt

Den lette konstruksjonen av stålskorsteinen gjør det raskt å nå riktig temperatur, forhindrer kondens og dermed syreangrep. Isolasjonen mellom inner- og ytre manel gir deg en jevn og god drag, noe som øker forbrenningen og gir en tryggere funksjon.

Skorsteinsfolket tilbyr 10 års garanti på alle stålskorsteiner. Våre stålskorsteiner er selvsagt CE-merket og har Bygg-produktsertifikater.

Skikkelig garantier - din trygghet

Etter endt oppdrag får du ett egenkontrolldokument som er ditt garantibevis på oppdraget.

Vi tilbyr et fordelaktig garantiprogram som gjør oss bransjeledende. Du som kunde får opptil 25 års garanti på både arbeid og materiale. Vi setter løpende av penger som dekker arbeide og materiale om ulykkens skulle komme.

Skorsteinsfolket tilbyr 10 års garanti ved renovering av skorsteiner. Når det gjelder FuranFlex gir vi hele 25 års garanti på arbeide og materiale når produktene brukes for renovering av eksisterende ventilasjonskanaler.

Kan vi hjelpe deg?

Last ned brosjyre

Velger du Skorsteinsfolket garanterer vi et profesjonelt utført arbeid til avtalt tid og pris. Vi tar et totalansvar for prosjektering, gjennomføring og etterkontroll - Slik at din håndtering blir enklest mulig.


Mer beslutningsgrunnlag

Jeg ønsker befaring og tilbud

Jo mer spesifikt du vet om oppdraget, jo mer detaljert pris kan vi gi deg. Men vi kan også estimere et overslag slik at du vet ca hva arbeidet vil koste.


Legg igjen navn og nummer så kontakter vi deg.
arrow_upward